5 Easy Facts About gömme rezervuar Described

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet prevent valfi de almanız gerekir.

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

You'll be able to electronic mail the positioning operator to allow them to know you have been blocked. Please consist of what you have been undertaking when this page came up as well as Cloudflare Ray ID identified at the bottom of this web page.

Tüm Bağlantılar: Tüm bağlantıları ve montaj noktalarını tekrar kontrol edin. Her şeyin sıkıca oturduğundan ve doğru bir şekilde bağlandığından emin olun.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

5. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları için su hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan ayarlayın.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

It is possible to e mail the internet site owner to let them know you were being blocked. Remember to consist of Anything you have been performing when this site arrived up as well as Cloudflare Ray ID identified at the bottom of the web page.

Müşterilerin mükemmel gömme rezervuar servisi biçimde bir araya getirilmiş farklı bir gömme rezervuar servisi banyo tasarımı elde etmelerine propertyımcı olur

Su Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, cease valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın metallic ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve gömme rezervuar klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadvertır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Bu seriler dâhilinde kullanıcılara sunulan gömme rezervuar kumanda panelleri, parmak izi bırakmayan materyaller ile kaplanır. Dolayısıyla tuvalet takımının genelindeki hijyen seviyesini gömme rezervuar korumak ciddi oranda kolaylaşır.

Bu konuda kullanıcılardan kimisi işe yaradığını iddia ederken bazısı tabletlerin yetersiz kaldığını söylüyor.

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. Birlikte montaj yapılması, kullanım gömme rezervuar servisi alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha contemporary bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page