5 Simple Techniques For su kaçağı tespit

Wiki Article

yağmur yağdığında kaçırıyorsa izolasyon kaçağı olabilir, cihazlarla check edildiğinde sorun Internet olarak belirlenebilir

Boğaziçi Tesisat İstanbul’da profesyonel olarak hizmet veren ve en çOkay tercih edilen firmalardan biridir.

Su kaçağı meydana geldiğinde kendi imkanlarınızla kaçağın olup olmama durumuna bakmak istiyorsanız; su saati yöntemini kullanabilirsiniz.

Su kaçaklarını tahmin ederek değil, teknolojik cihazlarımız ile noktasal olarak tespit ediyoruz.

Öncelikle üst kattaki komşunuz ile iletişim kurmanız gerekir. Alt kata su sızdığını ve tüm vanalarını kapaması gerektiğini iletin, tavandan damlayan su için yapılması gereken öncelikle suyun akmasını engellemektir, komşunuz su saatindeki su vanasını kapaması gerekmektedir.

Ancak tahmine dayalı bu yöntemde gereksiz yere duvarlar kırılır ve deneme-yanılma yöntemi ile kaçağın olduğu borular aranırdı.

İstanbul su kaçağı bulma işlemi artworkık eskiden olduğu gibi tahmini kırma yöntemi ile değil teknolojik açıdan gelişmiş cihazlar ile yapılmaktadır.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

Merhabalar işlerinizi günlük rahatlığıyla bize teslim edebilirsiniz kaliteli ve güvenli işçiliğimizle uygun fiyata hizmet vermekteyiz

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına 2 su kaçağı tespiti yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Su kaçak bulma teknolojik cihazlar lawnımıyla kırmadan dökmeden kolayca bulunur. Bu sorun ortadan kaldırmak için tesisat ekibimiz sizlere 7/24 hizmet vermek için her zaman hazırdır. Su kaçak bulma aslında su kaçağı tespiti ile aynı su kaçağı tespit işlemler sonucunda bulunur.

Şimdi banyomun farklı bir yerinde yine su kaçağı tespiti su kaçağı su tesisatçısı bulunmaktadır. Firmanızda servis talep edersem aynı şekilde uzun süren bir çalışma olur mu ve tekrardan banyo tadilata girer mi?

Arıza tespiti yapan ustamız müşterimizin elinde mevcut kalebodur var ise kırılan yerin onarımını da yapar. Eğer yoksa seramik temin edilince bir sonraki güne fayans tamiri yapılır.

Su kaçağı tespiti denince hem temiz su tesisatı hem de pis su tesisatının kontrol edilmesi tek fiyata dahildir. Temiz suya bakarım ona ayrı para alırım, kamera ile pimaşlara bakar ona ayrı para alırım anlayışı su kaçağı tespiti bizim hizmet anlayışımızda yoktur. Aşağıdaki su kaçak tespit fiyatları her iki hizmeti de içerir.

Report this wiki page